Om

Hos Litografier.dk finder du originale litografier og sjældne plakater med kunst. Webshoppen er baseret på en unik privat samling af litografier og plakater – ikke mindst udstillingsplakater fra Louisiana. En samling, der begyndt i 1970’erne. Nu er det tid til, at andre kan få glæde af de mange flotte originale litografier og plakater.

Litografier.dk er privatsalg af kunstværker. Du får desuden tilsendt en kvittering sammen med dit køb. Det er også dit bevis for, at du har handlet på Litografier.dk. Vi giver dig 14 dages fortrydelsesret, hvor du vil få det fulde beløb tilbage, såfremt vi modtager varerne i samme stand som da de blev sendt til dig i første omgang. Ønsker du at returnere en vare, bedes du sende os en besked pr. mail eller via kontaktformularen på siden Kontakt.

I god stand

Selvom nogle af varerne helt naturligt bærer præg af, at være flere årtier gamle, er de generelt velholdte og i pæn stand med kun få brugsmærker eller rifter, hvis intet andet er angivet. Ingen af litografierne og plakaterne i vores webshop har huller eller mærker fra tegnstifter. Det er muligt at få fremvist de værker, du eventuelt er interesseret i, før du tager stilling til om du vil købe eller ej. Fremvisning foregår efter aftale i Værløse. Send os en e-mail eller en SMS hvis du ønsker fremvisning af specifikke værker.

Vi tilføjer med jævne mellemrum nye varer i kunstshoppen, så hvis du ikke finder noget, du synes om i dag, er du velkommen til at kigge her forbi på et senere tidspunkt.

Bemærk, de fleste varer i webshoppen har vi kun et enkelt eksemplar af, med mindre andet er angivet. Du skal derfor ikke vente for længe med at handle, hvis du finder et litografi eller en plakat, du ønsker at have hængende på din egen væg.

Betalingsmuligheder

På Litografier.dk kan du betale med kort (Visa/Mastercard), via PayPal til ard@itekst.dk eller MobilePay 22343899.

 

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte Litografier.dk, hvis du har spørgsmål til specifikke varer, betaling, forsendelse eller vores webshop generelt.

Vi håber, at du her i shoppen finder netop det, der gør for dig, hvad god kunst kan.

God fornøjelse!

Anders R. Daugaard / Litografier.dk

Hvis du har en samling af velholdte Louisiana-plakater eller Litografier, som du ønsker at sælge, er du velkommen til at kontakte Litografier.dk

Følg Litografier.dk på sociale medier: